Contact
 • Jarenlang heb ik als logopediste gewerkt, met name in het Speciaal Basis Onderwijs, totdat het leven me steeds meer aanspoorde, soms dwong, de roep van mijn ziel te volgen en (andere) keuzes te maken. Mijn ziel, mijn Guiding Light. Ik werd altijd al getrokken naar het spirituele, mystieke en deed daar ook meerdere cursussen en opleidingen in, vaak ook in combinatie met kleuren/tekenen/schilderen.
  Een aantal jaren terug ben ik me heel gericht gaan verdiepen in mediumschap en het verder ontwikkelen van de verschillende facetten ervan.
  Zowel in Nederland als in Engeland volg ik geregeld trainingen door (internationaal) bekende mediums. Ook als medium is het van belang om je persoonlijk, spiritueel en mediamiek te blijven ontwikkelen.
  Mavis Pittilla’s Mentorship Programme (Ashford, Engeland) heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling.
  Ook op het Arthur Findley College (Stansted, Engeland) heb ik meerdere malen trainingen gevolgd. Op het AFC worden wekelijks door gerenommeerde mediums cursussen in mediumschap gegeven
  aan studenten uit de hele wereld.

  Banyan